Σάββατο, Μαΐου 26, 2012

Πολιτιστικός Σύλλογος σε ανθελληνική εκδήλωση!



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ
ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ «ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ» ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!
Τι λέει επιστολή που αποκαλύπτει το θέμα, ενώ υπάρχουν και άλλα αδιάσειστα «ντοκουμέντα»

Σε καιρό που η χώρα περνά τις πιο δύσκολες μεταπολιτευτικές της στιγμές, τη ώρα που οι γείτονες από Ανατολάς και από Βορρά ξερογλείφονται και κάνουν «επικίνδυνες» κινήσεις που καθημερινά βλέπουν πια το φως της δημοσιότητας (και όχι όλα!), τη στιγμή που ήδη και πάλι κινούνται θέματα που παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο, την ιστορία, τις υπογεγραμμένες Συνθήκες ετών, εις βάρος βεβαίως της Ελλάδος, τοπικός Σύλλογος, αυτός των Αμπελειών, συμμετείχε σε εκδήλωση που τιμούσε «ψευτομακεδόνα επαναστάτη» ονόματι Γιάνε Σαντάσκι, εκδήλωσε στην οποία χαιρέτισε και η γνωστή οργάνωση Ουράνιο Τόξο.
Αυτά καταγγέλλονται σε επιστολή του πρώην Προέδρου της Τ.Ο. Ν.Δ. Γιαννιτσών Χρήστου Κάμτση που απεστάλη στα μέσα ενημέρωσης και ευτυχώς, γιατί αλλιώς δεν θα μάθαινε κανείς τίποτα. Στεκόμαστε κι εμείς στα ερωτήματα του κ. Κάμτση, στεκόμαστε κι εμείς στις «προθέσεις» της εκδήλωσης, θεωρώντας απίθανο οι υπεύθυνοι του Συλλόγου να μην γνώριζαν ΤΟΝ ΛΟΓΟ για τον οποίο η εκδήλωση πραγματοποιείτο(για κάθε εκδήλωση ανακοινώνεται παράλληλα και ο λόγος που αυτή γίνεται. Άλλωστε, σε περίπτωση απαντήσεων από πλευράς υπευθύνων του Συλλόγου, υπάρχουν και αδιάσειστα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι υπήρχε πλήρη γνώση της εκδήλωσης, αλλά …μαύρο σκοτάδι στην ενημέρωση των γονιών, τα παιδιά των οποίων πήγαν στην εκδήλωση, συμμετείχαν και μπορεί να δήλωσαν και …κατενθουσιασμένα! Γιατί, για τις «νέες ιστορικές γνώσεις» που έλαβαν; Η εφημερίδα ενημέρωσε τους εκλεγμένους τοπικούς συμβούλους των Αμπελειών, οι οποίοι δεν …γνώριζαν το πραγματικό μέγεθος της εκδήλωσης και αναμένουμε απαντήσεις και εξελίξεις επί του ζητήματος. Θα επανέλθουμε… Η επιστολή του κ. Κάμτση (που πραγματικά ανατριχιάσαμε όταν τη διαβάσαμε) είναι η εξής:
Προς Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμπελιών
Με έκπληξη αλλά και μεγάλη αγανάκτηση πληροφορήθηκα ότι στις 22 Απριλίου συμμετείχε ο πολιτιστικός σύλλογος Αμπελειών με το χορευτικό του τμήμα σε εκδηλώσεις στην πόλη ΜΕΛΝΙΚ της Βουλγαρίας. Διοργανωτές αυτής της εκδήλωσης ήταν η οργάνωση ΟΜΟ της Βουλγαρίας η οποία και αυτοαποκαλείται Μακεδονική Οργάνωση, η γνωστή οργάνωση ΒΜΡΟ και άλλες αυτονομιστικές οργανώσεις ψευτομακεδόνων. Χαιρετισμό απηύθυνε και η γνωστή ανθελληνική οργάνωση Ουράνιο Τόξο. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον Επαναστάτη και Ψευτομακεδόνα Γιάνε Σαντάσκι. Πρόεδρε του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελιών κ. Παπαδόπουλε Ιωάννη δεν γνωρίζατε τον σκοπό των εκδηλώσεων που συμμετείχατε; Και όταν είδατε όλους τους αυτονομιστές να ομιλούν γιατί δεν αποχωρήσατε; Τα ίδια ερωτήματα και για σάς Χοροδιδάσκαλε κ. Λίγα; Δεν γνωρίζατε που συμμετείχατε; Γιατί δεν αποχωρήσατε όταν είδατε ότι έχουν ανθελληνικό σκοπό οι εκδηλώσεις; Ποίου ιδέα ήταν η συμμετοχή του Συλλόγου σ’ αυτές τις εκδηλώσεις; Στις δύσκολές στιγμές που περνά η Πατρίδα μας χρειάζεται προπάντων ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
Χρήστος Κάμτσης
Γιαννιτσά





Δεν υπάρχουν σχόλια: