Τετάρτη, Ιουνίου 29, 2011

Τι ψήφισαν σήμερα οι βουλευτές του Νομού μας;


Ψηφίστηκε η "μεσοπρόθεσμη" ταφόπλακα...

Με 155 ψήφους ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. «Όχι» ψήφισε από το κυβερνητικό στρατόπεδο ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, «ναι» ψήφισε η ανεξάρτητη πλέον Έλσα Παπαδημητρίου χειροκροτούμενη από την κυβερνητική πτέρυγα, όπως και ο Αλέκος Αθανασιάδης, όταν είπε το «ναι». Καταψήφισαν ΝΔ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ. «Παρών» ψήφισαν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
ΔΕΕ

Κωλοτούμπα Αθανασιάδη
με πραξικόπημα Πετσάλνικου

Εφημ. "Ελευθεροτυπία" Ηλεκτρονική Έκδοση
enet.gr, 15:58 Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

«Ναι» στο Μεσοπρόθεσμο είπε τελικά ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ, Αλέκος Αθανασιάδης, ο οποίος δήλωνε μέχρι την τελευταία στιγμή ότι θα το καταψηφίσει επειδή διαφωνεί με την προοπτική περαιτέρω ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, επέτρεψε στον βουλευτή να πάρει το λόγο και να αιτιολογήσει την απόφασή του κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, ενέργεια που αντίκειται στον κανονισμό της Βουλής. (Σημ. ΔΕΕ: Το ίδιο επαναλήφθηκε και με τον βουλευτή Πέλλας Βασίλη Γιουματζίδη)
Ο βουλευτής δήλωσε ότι αίρει τις ενστάσεις του για την κυβερνητική πολιτική μετά την ομιλία του πρωθυπουργού και τις δεσμεύσεις του υπουργού Οικονομικών. Σημείωσε, επίσης, ότι αναγνωρίζει την κρισιμότητα της ψηφοφορίας.

Τι ψήφισαν σήμερα οι βουλευτές του Νομού μας;

Η συμπαθής Θοδώρα μας, ψήφισε ΝΑΙ.
Βέβαια, κρίνοντας από τις επιδόσεις της, αμφιβάλλουμε
αν κατάλαβε τι ακριβώς ψήφισε!

Ο γιατρός Ηλίας Θεοδωρίδης,
μεγάλος σοσιαλιστής και ιδεολογικός αναλυτής,
μάλλον τα ξέχασε όλα και ψήφισε ΝΑΙ. 

Βασίλη μου, καλή η τρίπλα και κάπως μας μπέρδεψες,
αλλά τελικά δεν απέφυγες το ΝΑΙ.

Γιώργος Καρασμάνης:
Ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: